hostgator coupon code 50 off

home-page-banner-neeLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHA

 

Informatieavond over de luchtkwaliteit in Hillegersberg-Schiebroek

Turkish AirLines2

 

Op woensdag 5 maart organiseren D66, GroenLinks en PvdA een informatieavond over de luchtkwaliteit in Hillegersberg-Schiebroek.

Veel bewoners maken zich zorgen over de luchtverontreiniging als gevolg van het vele autoverkeer om en in de deelgemeente en het vliegverkeer op Rotterdam The Hague Airport. En dan komt straks nog de A13/A16 er als ‘sluitstuk’ bij.

Het wordt geen politiek debat, maar een avond om bewoners te informeren hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit in hun woonomgeving, hoe en waar dat gemeten wordt, of het vliegveld een rol speelt en over effecten op de gezondheid. Maar ook over de vraag wat iedereen kan bijdragen om de lucht schoner te krijgen. De avond wordt gehouden in wijkaccommodatie De Castagnet, Larikslaan 200 Vanaf 19.30 is de zaal open en om 20.00 uur begint het programma. De GGD, DCMR, Rotterdam The Hague Airport, Milieudefensie, het Rotterdams Milieucentrum en de BTV (Bewoners tegen vliegveldoverlast) nemen deel. Avondvoorzitter is Emile Schelvis. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen. Dat kan mede aan de voorzitter van BTV-Rotterdam, mw. Letty Bekedam.
Bron: Uitgaansagenda Rotterdam


Stop Vlliegtuigoverlast  Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2017 FaceBookLogo
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport

VERENIGINGS NIEUWS

 • Nieuwsbrief augustus 2017

  Beste leden, onderstaand onze nieuwsbrief 2017-3 van augustus 2017. Deze is tevens als PDF te downloaden.

  Lees meer...  
 • Hoorzitting "Luchthaven-besluit RTHA"

  24 mei 2017 - Lokatie: Worldhotel Wings, RotterdamAirportplein 55, Rotterdam

  Lees meer...  
 • Kom 17 mei naar Stadhuis Rotterdam!

  Oproep om op 17 mei aanwezig te zijn in het stadhuis van Rotterdam.
  Op deze dag wordt de eerste (openbare) vergadering gehouden van de gemeenteraadscommissie over Rotterdam The Hague Airport.

  Lees meer...  
 • Interne zaken

  Allereerst een warm welkom aan alle nieuwe leden. De groei van het aantal leden houdt gestaag aan. Met inmiddels meer dan 700 gezinnen, is ons draagvlak aanmerkelijk vergroot.

  Lees meer...