hostgator coupon code 50 off

home-page-banner-neeLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHA

 

Istanbul zakenbestemming?Istanboel zakenbestemming?

In het onder-handelingsakkoord tussen Gemeente Rotterdam en Rotterdam The Hague Airport (RTHA) is bepaald dat RTHA zich dient te ontwikkelen als een zakenluchthaven. Dit zou gestalte moeten krijgen door te vliegen op zakelijke bestemmingen en met relatief kleine toestellen (20-100 personen) ten behoeve van de zakelijke reiziger. Recent berichtte de

media dat vanaf RHTA vaker op Istanbul gevlogen zal worden. Voldoet deze uitbreiding van RTHA aan de uitgangspunten van het onderhandelingsakkoord? Ja en Nee. Ja, omdat bijvoorbeeld ondernemers van Turkse afkomst hun zaken via Turkije doen. Nee, omdat de vluchten worden uitgevoerd met relatief grote toestellen (>100 personen), waardoor de geluidsoverlast voor de omwonenden heftiger is dan vooraf werd beoogd. Daarnaast is het opmerkelijk dat net voor de zomervakantie de frequentie op Istanbul uitgebreid wordt. De tijd zal leren of het een permanente uitbreiding wordt, danwel een tijdelijke net zoals Innsbruck dat is in de wintermaanden.


Stop Vlliegtuigoverlast  Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2017 FaceBookLogo
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport

VERENIGINGS NIEUWS

 • Nieuwsbrief augustus 2017

  Beste leden, onderstaand onze nieuwsbrief 2017-3 van augustus 2017. Deze is tevens als PDF te downloaden.

  Lees meer...  
 • Hoorzitting "Luchthaven-besluit RTHA"

  24 mei 2017 - Lokatie: Worldhotel Wings, RotterdamAirportplein 55, Rotterdam

  Lees meer...  
 • Kom 17 mei naar Stadhuis Rotterdam!

  Oproep om op 17 mei aanwezig te zijn in het stadhuis van Rotterdam.
  Op deze dag wordt de eerste (openbare) vergadering gehouden van de gemeenteraadscommissie over Rotterdam The Hague Airport.

  Lees meer...  
 • Interne zaken

  Allereerst een warm welkom aan alle nieuwe leden. De groei van het aantal leden houdt gestaag aan. Met inmiddels meer dan 700 gezinnen, is ons draagvlak aanmerkelijk vergroot.

  Lees meer...