hostgator coupon code 50 off

home-page-banner-neeLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHA

 

Kamervragen over gevaar fijnstof door vliegtuigen.

Tweede-Kamer-politici stellen vragen over fijnstof bij vliegveldVliegtuigoverlast laat veel stof opwaaien. Helaas betreft het hier ‘fijnstof’, ook wel 'ultrafijn stof' genoemd

'Ultrafijn stof' microscopisch kleine stofdeeltjes dat o.a. nabij vliegvelden in grote hoeveelheden wordt geproduceerd bij het starten en landen van vliegtuigen. TNO heeft onafhankelijk aangetoond dat in de regio Schiphol omwonenden het risico hebben tot één jaar korter te leven door dit gif.
Bij Rotterdam The Hague Airport zijn er allicht minder vliegbewegingen, de toestellen komen daar wel dichter over de bewoners heen en mensen leven dichtbij het vliegveld.
Het TNO onderzoek gaf redenen voor meerdere politici om hier kritische vragen te stellen. Bekijk hieronder het videofragment met vragen in de Tweede kamer van Partij voor Dieren of lees hier de Vraag aan Gedeputeerde Staten van de Partij van de Arbeid (PvdA).


Stop Vlliegtuigoverlast  Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2017 FaceBookLogo
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport

VERENIGINGS NIEUWS

 • Nieuwsbrief augustus 2017

  Beste leden, onderstaand onze nieuwsbrief 2017-3 van augustus 2017. Deze is tevens als PDF te downloaden.

  Lees meer...  
 • Hoorzitting "Luchthaven-besluit RTHA"

  24 mei 2017 - Lokatie: Worldhotel Wings, RotterdamAirportplein 55, Rotterdam

  Lees meer...  
 • Kom 17 mei naar Stadhuis Rotterdam!

  Oproep om op 17 mei aanwezig te zijn in het stadhuis van Rotterdam.
  Op deze dag wordt de eerste (openbare) vergadering gehouden van de gemeenteraadscommissie over Rotterdam The Hague Airport.

  Lees meer...  
 • Interne zaken

  Allereerst een warm welkom aan alle nieuwe leden. De groei van het aantal leden houdt gestaag aan. Met inmiddels meer dan 700 gezinnen, is ons draagvlak aanmerkelijk vergroot.

  Lees meer...