hostgator coupon code 50 off

home-page-banner-neeLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHA

 

Stop (nog meer) vliegtuigoverlastOverzicht reacties BTV op uitbreidingsplannen van RTHA

Collage van de reacties van de vereniging BTV op de recente rapporten van vliegveld Rotterdam the Hague Airport (RTHA) i.v.m. de voorgenomen uitbreidingsplannen van RTHA. Meerdere opvallende aspecten komen aan bod.

ONDERBOUWD
Gemotiveerd wordt door de BTV aangetoond dat alle varianten op de groeiplannen van RTHA aanzienlijke schade toebrengt aan een nóg grotere groep mensen, leefbaarheid en milieu. Op tal van plaatsen wordt aangestipt dat het Milieu Effecten Rapport (MER) aantoont dat de uitbreidings-plannen niet verantwoord zijn. RTHA herschrijft de negatieve adviezen tot een geruststellende formulering. De toe te brengen schade wordt niet minder.

ZAKELIJK?
Bovendien blijkt wederom dat de zakelijke markt als prioriteit wordt gebracht. De reden om te ‘moeten’ groeien. Ook nu weer blijkt dat ca. 90% van de vluchten toeristen vervoeren. 

RTHA dient te schuiven binnen deze percentages en kan met gemak binnen de wettelijke ruimte de gewenste groei in zakelijke vluchten realiseren.
Laagvliegend vliegtuig over bebouwing
MEER HUIZEN

Tot slot dient te worden opgemerkt dat de effecten zijn berekend op bewoning in de oude situatie. Ondertussen wordt tegen het vliegveld op Hoog Zestienhoven gewerkt aan bouw van nieuwe woningen. Leefschade die deze bewoners zal gaan treffen is niet in het rapport opgenomen.
Lees hier het rapport.


Stop Vlliegtuigoverlast  Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2017 FaceBookLogo
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport

VERENIGINGS NIEUWS

 • Nieuwsbrief augustus 2017

  Beste leden, onderstaand onze nieuwsbrief 2017-3 van augustus 2017. Deze is tevens als PDF te downloaden.

  Lees meer...  
 • Hoorzitting "Luchthaven-besluit RTHA"

  24 mei 2017 - Lokatie: Worldhotel Wings, RotterdamAirportplein 55, Rotterdam

  Lees meer...  
 • Kom 17 mei naar Stadhuis Rotterdam!

  Oproep om op 17 mei aanwezig te zijn in het stadhuis van Rotterdam.
  Op deze dag wordt de eerste (openbare) vergadering gehouden van de gemeenteraadscommissie over Rotterdam The Hague Airport.

  Lees meer...  
 • Interne zaken

  Allereerst een warm welkom aan alle nieuwe leden. De groei van het aantal leden houdt gestaag aan. Met inmiddels meer dan 700 gezinnen, is ons draagvlak aanmerkelijk vergroot.

  Lees meer...