hostgator coupon code 50 off

home-page-banner-neeLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHA

 

3B-krantBTV verwerpt onderzoek VNO-NCW West

De vereniging Bewoners tegen Vliegtuigoverlast Rotterdam Airport (BTV) plaatst forse kanttekeningen bij het recente onderzoek van VNO-NCW West over vliegveld Rotterdam airport.

VNO-NCW West beweert dat uit het onderzoek blijkt dat 70% van de omwonenden van het vliegveld voorstander zijn van uitbreiding van het vliegveld. De respondenten moesten de vragen over hun houding t.o.v. RTHA, en het waardevol zijn van de uitbreiding van RTHA, beantwoorden ‘gezien vanuit het bedrijf/instelling waar u werkzaam voor bent’.
Het onderzoek zegt dan ook helemaal niets over het sentiment van omwonenden over RTHA, of wat omwonenden van de uitbreidingsplannen van RTHA vinden, maar hooguit over wat bedrijven in de regio er van vinden. Dat in een regio 30% van de bedrijven negatief over RTHA denkt, is veel.
Een vergelijkbaar onderzoek in het 3B gebied levert naar alle waarschijnlijkheid het omgekeerde beeld op: Slechts enkelen zijn vóór en de meerderheid is tegen uitbreiding.

Lees het bericht op 3B-Krant van 16 oktober 2016


Stop Vlliegtuigoverlast  Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2017 FaceBookLogo
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport

VERENIGINGS NIEUWS

 • Nieuwsbrief augustus 2017

  Beste leden, onderstaand onze nieuwsbrief 2017-3 van augustus 2017. Deze is tevens als PDF te downloaden.

  Lees meer...  
 • Hoorzitting "Luchthaven-besluit RTHA"

  24 mei 2017 - Lokatie: Worldhotel Wings, RotterdamAirportplein 55, Rotterdam

  Lees meer...  
 • Kom 17 mei naar Stadhuis Rotterdam!

  Oproep om op 17 mei aanwezig te zijn in het stadhuis van Rotterdam.
  Op deze dag wordt de eerste (openbare) vergadering gehouden van de gemeenteraadscommissie over Rotterdam The Hague Airport.

  Lees meer...  
 • Interne zaken

  Allereerst een warm welkom aan alle nieuwe leden. De groei van het aantal leden houdt gestaag aan. Met inmiddels meer dan 700 gezinnen, is ons draagvlak aanmerkelijk vergroot.

  Lees meer...