hostgator coupon code 50 off

home-page-banner-neeLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHA

 

ZakenReis-logoFlyBe weg van Rotterdam The Hague Airport

Flybe staakt deze maand de vluchten op Rotterdam The Hague Airport, zo bevestigt de luchthaven. Het is de derde carrier binnen een jaar die vertrekt, waardoor het verkeer op Rotterdam in 2017 mogelijk verder krimpt.

Flybe vliegt sinds vorig jaar op Rotterdam The Hague, met verbindingen naar Manchester en Birmingham. De luchthaven noch Flybe melden de wijziging in de dienstregeling van 2017, maar op de site van Flybe kan na 3 januari geen vlucht meer worden geboekt tussen Rotterdam en Manchester; na 9 januari houdt ook de verbinding naar Birmingham op.

FAILLIET
In 2016 vertrok VLM na een faillissement en staakte Turkish Airlines de vluchten als gevolg van de grote problemen in Turkije zelf, die een dramatische daling van het verkeer van de carrier teweeg heeft gebracht.
Er zijn nu nog slechts negen airlines die R'dam aandoen. Transavia was in 2016 verreweg de grootste, met een marktaandeel van 73 procent, gevolgd door Cityjet (7 procent) en British Airways (6,7 procent). Het aantal passagiers op R'dam daalde in 2016 van 1,7 miljoen passagiers naar rond de 1,67 miljoen. 

Bron: ZakenReis.nl

2017-01-02-FlyBe weg van RTHA

 

(Klik op de afbeelding voor een vergroting.)


Stop Vlliegtuigoverlast  Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2017 FaceBookLogo
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport

VERENIGINGS NIEUWS

 • Nieuwsbrief augustus 2017

  Beste leden, onderstaand onze nieuwsbrief 2017-3 van augustus 2017. Deze is tevens als PDF te downloaden.

  Lees meer...  
 • Hoorzitting "Luchthaven-besluit RTHA"

  24 mei 2017 - Lokatie: Worldhotel Wings, RotterdamAirportplein 55, Rotterdam

  Lees meer...  
 • Kom 17 mei naar Stadhuis Rotterdam!

  Oproep om op 17 mei aanwezig te zijn in het stadhuis van Rotterdam.
  Op deze dag wordt de eerste (openbare) vergadering gehouden van de gemeenteraadscommissie over Rotterdam The Hague Airport.

  Lees meer...  
 • Interne zaken

  Allereerst een warm welkom aan alle nieuwe leden. De groei van het aantal leden houdt gestaag aan. Met inmiddels meer dan 700 gezinnen, is ons draagvlak aanmerkelijk vergroot.

  Lees meer...