hostgator coupon code 50 off

home-page-banner-neeLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHA

 

Lansingerland-logoPanelzitting Lansingerland met Verkenner en BTV

Meerdere partijen, ook de BTV kwamen aan het woord in de panelzitting waar de heer Joost Schrijnen zijn advies over uitbreidingsplannen Rotterdam The Hague Airport toelichtte.

De Voorzitter van onze Vereniging, dhr. Hubert van Breemen was 23 maart één van de sprekers in een panelzitting in Gemeente Lansingerland over het rapport van de Verkenner, Joost Schrijnen. Hij introduceert in de video het rapport.
Meerdere partijen lieten hun mening horen over het negatieve draagvlak dat de Verkenner heeft geconstateerd voor de uitbreidingsplannen van RTHA.

Het fragment waar onze voorzitter het woord krijgt start op 39:10. De schuif (onderaan in beeld) kan naar verschoven worden om het fragment te zien.
Let op: de eerst 4 minuten vóór de vergadering heeft geen geluid.

Bron: companywebcast bij Gemeente Lansingerland.


Stop Vlliegtuigoverlast  Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2017 FaceBookLogo
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport

VERENIGINGS NIEUWS

 • Interne zaken

  Allereerst een warm welkom aan alle nieuwe leden. De groei van het aantal leden houdt gestaag aan. Met inmiddels meer dan 700 gezinnen, is ons draagvlak aanmerkelijk vergroot.

  Lees meer...  
 • RESULTATEN ALV

  Beste leden,

  Mede naar aanleiding van de ALV op 28e maart 2017 werden enkele vragen gesteld, die wij hier publiekelijk beantwoorden.

  Lees meer...  
 • Ledengroei BTV houdt aan

  De 'verkenner' heeft een advies uitgebracht waaruit blijkt dat er geen draagvlak is voor uitbreiding van Rotterdam The Hague Airport. Het aantal verontruste leden neemt toe.

  Lees meer...  
 • Uitnodiging ALV 2017

  Bestuur van de BTV nodigt u van harte uit voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 28 maart 2017. LET OP: GEWIJZIGDE TIJD. Aanvang 20:30 uur.

  Lees meer...