hostgator coupon code 50 off

home-page-banner-neeLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHA

 

Hart-van-Holland

RTHA Groeit niet, andere vliegvelden wel

Dit bericht informeert dat bijna alle Nederlandse vliegvelden afgelopen jaar een (forse) groei doormaakten, maar dat Rotterdam The Hague Airport (RTHA) een lichte daling vertoonde. 

HAAKS
Deze cijfers staan haaks op het beeld dat het vliegveld voortdurend verspreidt dat het de blijvende groei in passagiers niet kan bijhouden en daarom wil uitbreiden. De gepresenteerde verwachtingen staan niet in verhouding met de realiteit.

PROCESSING TIME
Verder heeft de gedeputeerde van Provincie Zuid-Holland (Gr.Links) ontdekt dat een ander belangrijk uitbreidings-argument voor RTHA op foutieve cijfers is geschoeid. De ‘processing time’ is een formule waarmee berekend wordt hoeveel tijd een passagier nodig heeft om vanaf een referentiepunt (treinstation) tot in het vliegtuig te doen. RTHA liet voorrekenen dat Schiphol hier een lange tijd voor nodig had, maar vergat dat de bezoeker veelvuldig vrijwillig gebruik maakt van het winkel en horeca aanbod op het vliegveld. Deze mag niet worden meegerekend. In de nieuwe berekening is RTHA soms zelfs trager, geven de onafhankelijke cijfers aan.
Bron: Hart van Holland, 5 juli 2017

2017-07-05-Hart van Holland


Stop Vlliegtuigoverlast  Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2017 FaceBookLogo
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport

VERENIGINGS NIEUWS

 • Hoorzitting "Luchthaven-besluit RTHA"

  24 mei 2017 - Lokatie: Worldhotel Wings, RotterdamAirportplein 55, Rotterdam

  Lees meer...  
 • Kom 17 mei naar Stadhuis Rotterdam!

  Oproep om op 17 mei aanwezig te zijn in het stadhuis van Rotterdam.
  Op deze dag wordt de eerste (openbare) vergadering gehouden van de gemeenteraadscommissie over Rotterdam The Hague Airport.

  Lees meer...  
 • Interne zaken

  Allereerst een warm welkom aan alle nieuwe leden. De groei van het aantal leden houdt gestaag aan. Met inmiddels meer dan 700 gezinnen, is ons draagvlak aanmerkelijk vergroot.

  Lees meer...  
 • RESULTATEN ALV

  Beste leden,

  Mede naar aanleiding van de ALV op 28e maart 2017 werden enkele vragen gesteld, die wij hier publiekelijk beantwoorden.

  Lees meer...