Stem nee tegen uitbreiding Rotterdam The Hague Airport en word lidLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHAProcedure Luchtruimvoorziening

 

AD OnlineLudieke actie om gratis stroom

Ludieke actie om gratis stroom van Rotterdam The Hague Airport te claimen na beloftes vliegveldbaas

Criticasters van Rotterdam The Hague Airport hebben een website gelanceerd waar omwonenden gratis stroom van de luchthaven kunnen claimen. Aanleiding voor de ludieke actie is de aankondiging van vliegvelddirecteur Ron Louwerse om de stroom van de zonnepanelen op zijn terrein aan de omgeving te leveren. Bij radiozender BNR zei hij in juni dat de omwonenden er niet voor hoeven te betalen.

Alfred Claim

Hij sprak in datzelfde interview over het afkopen van de vliegtuigoverlast. Tegenover het AD meldde Louwerse een maand later dat van gratis stroom geen sprake was en zelfs levering met korting niet lukt. ,,Er zijn zo ontzettend veel regels van toepassing op een stroomleverancier, dat we besloten hebben dat uit te besteden aan Eneco.” Wel stelde hij dat een derde van de stroom bestemd is voor de buren van Rotterdam The Hague Airport.

Algemeen Dagblad 20 08 2021

Bron: AD 20-08-2021

VERENIGINGS NIEUWS

 • Machtigings formulier ALV-2021 gesloten.

  Lees meer...  
 • In memoriam Henk Kamps

  HENK KAMPS is op 12 juni 2021 overleden, na een lange aanloop gevolgd door een kort en hevig ziekbed.

  Lees meer...  
 • BTV neemt deel in nieuwe Participatie-proces RTHA

  De luchthaven is verplicht een nieuwe vergunning, een Luchthavenbesluit, aan te vragen.

  Lees meer...  
 • Contributie niet verhoogd

  Evenals vorig jaar, wordt de contributie factuur gestuurd voorafgaand aan de ALV. Het lidmaatschap is ook dit jaar niet verhoogd.

  Lees meer...