Stem nee tegen uitbreiding Rotterdam The Hague Airport en word lidLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHAProcedure Luchtruimvoorziening

 

AD OnlineLudieke actie om gratis stroom

Ludieke actie om gratis stroom van Rotterdam The Hague Airport te claimen na beloftes vliegveldbaas

Criticasters van Rotterdam The Hague Airport hebben een website gelanceerd waar omwonenden gratis stroom van de luchthaven kunnen claimen. Aanleiding voor de ludieke actie is de aankondiging van vliegvelddirecteur Ron Louwerse om de stroom van de zonnepanelen op zijn terrein aan de omgeving te leveren. Bij radiozender BNR zei hij in juni dat de omwonenden er niet voor hoeven te betalen.

Alfred Claim

Hij sprak in datzelfde interview over het afkopen van de vliegtuigoverlast. Tegenover het AD meldde Louwerse een maand later dat van gratis stroom geen sprake was en zelfs levering met korting niet lukt. ,,Er zijn zo ontzettend veel regels van toepassing op een stroomleverancier, dat we besloten hebben dat uit te besteden aan Eneco.” Wel stelde hij dat een derde van de stroom bestemd is voor de buren van Rotterdam The Hague Airport.

Algemeen Dagblad 20 08 2021

Bron: AD 20-08-2021

VERENIGINGS NIEUWS

 • Manifestatie "Sluit luchthaven Zestienhoven"

  Zaterdag 18 december. U wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze unieke manifestatie.

  Lees meer...  
 • Geslaagde presentatie BTV op Sociale Straat

  Op 9 oktober was in Rotterdam Overschie een braderie gecombineerd met de Sociale Straat. De BTV had hier een duidelijke zichtbare plaats.

  Lees meer...  
 • Stand bemanning (M/V) gezocht

  Voor een presentatie op de Culturele Straat, op zaterdag 9 oktober in Rotterdam-Overschie

  Lees meer...  
 • Mutatie bestuur

  Wegens verhuizing en andere werkzaamheden hebben wij helaas afscheid moeten nemen van Ivana Citterbartova als bestuurder.

  Lees meer...