Provincie Zuid HollandLaatste gelegenheid voor inspreken

Op 18 januari 2023 is er voorlopig voor de laatste maal mogelijkheid om in te spreken over de plannen van het vliegveld.

Deze laatste keer is in het Provinciehuis van Zuid-Holland.

Het is heel belangrijk dat we met velen komen. Als we met velen zijn maakt dat grote indruk op de politici! Dat is tijdens de afgelopen maanden wel gebleken. Dus maak gebruik van je recht: ga en spreek in! Laat je zorgen weten! Laat weten wat je nu al meemaakt aan vliegellende! Laat weten dat je nu al veel te veel overlast ervaart.
Hier vind je na 11 januari 2023 de stukken:  Aanvang van de vergadering van de Commissie BE is om 19.00 u precies in het Provinciehuis te Den Haag. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 17 januari 2023 via dit adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Teneinde een beeld te vormen van het aantal sprekers die zich aanmelden, wordt verzocht om het mailadres "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." toe te voegen als "BCC". Het bestuur is ontvangt een afschrift, maar is geen geadresseerde. 

We hopen jullie dan daar te zien en te spreken!