Zet uw kennis in voor andere leden

Bent u gemotiveerd om zich aktief in te zetten tegen Vliegtuigoverlast?De BTV zoekt altijd vrijwilligers voor projecten.

Leden kunnen op verschillende manieren meehelpen.

Omdat het bestuur bestaat uit een klein aantal personen/vrijwilligers, is elke hulp welkom. De BTV heeft een bestuur en daarnaast zijn er gemotiveerde adviseurs. Heeft u specifieke kennis of toegang tot relevante contacten? U kunt hiermee vele duizenden gedupeerden allicht helpen door adviseur te worden van de BTV. 
Het is ook heel prettig als leden bepaalde kennis of ervaring met het bestuur willen delen, bijvoorbeeld op terrein van milieu algemeen, of geluidhinder of luchtverontreiniging in het bijzonder, op juridisch terrein, of op planologisch terrein, e.d. Het mee-promoten van BTV standpunten naar politici helpt ook.

Leden kunnen altijd meehelpen om folders te verspreiden: flyeren in een paar straten in uw eigen buurt. Dat kan al weer nieuwe leden opleveren. Ook andere hulp bij ledenwerving is welkom, zoals je buren informeren over de BTV, of namens de BTV aanwezig willen zijn bij relevante activiteiten in de wijk. Helpen met het ontwerpen van folders en ander voorlichtingsmateriaal kan ook. Overlast melden bij de DCMR. Dit alles kan op ad hoc basis, of meer structureel als lid of adviseur van het bestuur.