DEMONSTRatie Schiphol

Greenpeace organiseert Protestfestival Schiphol op 14 en 15 december. Kom ook en doe mee!

Wil je meer doen voor het klimaat? Kom naar Protestival op Schiphol! Na petities, marsen en stakingen voor het klimaat is het nu tijd voor een massa-actie. Tijd voor een Noodlanding voor het klimaat.

🛬 DIT IS HET PROBLEEM 🛬
We zitten midden in een klimaatcrisis, maar grote vervuiler Schiphol krijgt ruim baan om door te groeien en nóg meer te vervuilen. Wij pakken met Protestival ons podium in het hart van de vervuiling om van Schiphol een klimaatplan te eisen.

🎪 HET PROTESTIVAL 🎪
Op Protestival is iedereen welkom om mee te demonstreren. Er is muziek, eten, drinken en je kunt overnachten. Natuurlijk hebben we ook wat verrassingen in petto, dus Schiphol kan zijn borst alvast nat maken.

🙌 DOE MEE 🙌
Samen maken we dit Protestival tot een groots succes. Nodig je vrienden uit voor dit evenement. En meld je nu aan om mee te doen met deze massa-actie: https://act.gp/DOE-MEE Dan krijg je alle informatie direct in je mailbox!

🙋‍ WIE HEBBEN DIT BEDACHT? 🙋‍
Met welke massa-actie gaan we de koers van Schiphol radicaal wijzigen? Honderden slimme en creatieve denkers bedachten bijna 2.000 ideeën. Al die ideeën zijn samengevoegd tot 3 actieplannen. 16.865 mensen hebben gestemd, en met 41% van de stemmen is Protestival de winnaar.

ℹ MEER INFO ℹ
Wil je meer weten? Check http://www.noodlandingvoorhetklimaat.nl