nlenfrde

Krimp de luchtvaartNieuwe manifestatie Krimp Luchtvaart op Schiphol

Graag nodigen wij jullie van harte uit voor het eerstvolgende Krimp Luchtvaart Protest op Schiphol.

Op zaterdag 5 november gaan wij protesteren op Schiphol om onze onvrede te uiten over de luchtvaart en onze eis duidelijk te maken: Wij willen Krimp van de Luchtvaart!
Dit protest betreft een aangemelde demonstratie op Schiphol Plaza met een protest route. Initiatiefnemers van dit protest zijn Milieudefensie Operatie Klimaat, de Krimp Luchtvaart Coalitie en Platform Vliegoverlast Amsterdam. Samen eisen de demonstranten een eind aan de voorkeurspositie van de luchtvaart. Wij demonstreren om de luchtvaart te wijzen op klimaatverandering en hun rol daarin. Ons motto: Krimp de Luchtvaart!

Op zaterdag 5 november gaan wij protesteren op Schiphol om onze onvrede te uiten over de luchtvaart en onze eis duidelijk te maken: Wij willen Krimp van de Luchtvaart!

Krimp Luchtvaart Protest

Datum: zaterdag 5 november
Starttijd: 11:00 uur Schiphol Plaza (binnen)
Aansluitend een Protest route met verwachte eindtijd 13:00 uur

Iedereen van jong tot oud die deze demonstratie ondersteunt is welkom!
Kijk voor actuele informatie over het protest op www.krimpluchtvaart.nl
Dit Krimp Luchtvaart Protest betreft een aangemelde demonstratie op Schiphol Plaza met een protest route. Initiatiefnemers van dit protest zijn Milieudefensie Operatie Klimaat, de Krimp Luchtvaart Coalitie en Platform Vliegoverlast Amsterdam. De BTV-Rotterdam is partner in dit project.
Samen eisen de demonstranten een eind aan de voorkeurspositie van de luchtvaart en krimp van de luchtvaart. Wij demonstreren om duidelijk te maken welke negatieve impact de luchtvaart heeft op onze leefomgeving en die van generaties na ons.

Krimp de luchtvaart