nlenfrde

Geslaagde presentatie BTV op Sociale Straat

Op 9 oktober was in Rotterdam Overschie een braderie gecombineerd met de Sociale Straat. De BTV had hier een duidelijke zichtbare plaats.

Deze zonnige dag trok vele bezoekers naar het evenement. Onze vereniging kon zich prima presenteren dankzij meerdere enthousiaste vrijwilligers, die naast het bestuur de stand 'bemenste'. Er waren nieuwe flyers geproduceerd die graag in ontvangst werden genomen. BTV die de passanten informeerden over de komende ontwikkelingen rond de luchthaven kregen nagenoeg uitsluitend bijval dat groei van de luchthaven onzinnig is, gezien vanuit de overlast en de milieuschade die de vliegtuigen veroorzaken. Daartegen zien steeds meer bewoners de oplossing in het door de BTV ontwikkelde plan om op de locatie van de luchthaven een park aan te leggen met huizen.

SocialeStraat oktober2021 0

Duidelijk zichtbare stand van de BTV

Welkom nieuwe leden

De dag had vooral een informatief karakter. Dat er zich meerdere leden ter plaatse danwel thuis aanmeldde als nieuw lid, toont aan in welke behoefte de vereniging voorziet. Deze nieuwe leden worden langs deze weg van harte welkom geheten.

Luisteren naar de burger

De BTV vindt het belangrijk om in contact te staan met de burger in de maatschappij. Wij zijn immers de enige bewonersorganisatie die opereert met een mandaat van de leden. Het beeld dat ‘op straat’ leeft, sluit aan bij een poll die de de website van Voor de Wereld van Morgen recentelijk hield