nlenfrde

SchiedamUw aanwezigheid maakt indruk!

Recentelijk hebben jullie als lid bewezen dat het heel belangrijk is om aanwezig te zijn bij raadsvergaderingen.

Recentelijk was de publieke tribune in Rotterdam bij een extra Raadsvergadering afgeladen vol met bezorgde BTV-leden. Dit maakte indruk op de politici. Dank voor uw steun!

Nu Schiedam

Op dinsdag 18 oktober 2022 is een Raadsvergadering waarin een motie wordt besproken die door meerdere partijen is ingediend: CDA, GroenLinks, Alles voor Schiedam, OPS, AOV. Hierin wordt opgeroepen een brief naar de minister te zenden waarin de Gemeente onder meer aangeeft dat RTHA niet meer als overloop voor Schiphol mag worden gebruikt en het ‘volvliegen’ van overgebleven slots wordt afgekeurd.
De BTV steunt deze standpunten van harte.
Echter, binnen de Schiemdamse Gemeenteraad moeten diverse partijen worden overtuigd dat de Gemeente verantwoordelijk is voor alle bewoners, óók als er bewoners zijn die geen hinder hebben van het vliegveld. Zoals uit dit artikel blijkt, maakt de Schiedamse wethouder geen haast.

Daarom onze oproep aan u om te komen.

Hier is het wél mogelijk om in te spreken, mits u zich vooraf heeft aangemeld.

Meld u zich hier aan. Als inspreker of als toehoorder. Of een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees hier de motie van CDA, GroenLinks, Alles voor Schiedam, OPS, AOV

Motie van CDA GroenLinks Alles voor Schiedam OPS AOV

Datum: dinsdag 18 oktober 2022
Starttijd: 20:00
Locatie: Aleidazaal, Stadhuis Schiedam

Agenda (thans staat RTHA als punt 13 geagendeerd)

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor spreektijd. Bel naar de griffie of stuur een bericht via het contactformulier. Tel 010 14 010 (tussen 8.30 en 17.00)

Belangrijk: Vermeld op het veld Details de omschrijving “Vergadering Gemeenteraad 18-10-2022” en geef duidelijk aan of u wenst in te spreken (max. 5 minuten) of dat u zich aanmeldt voor de tribune.
Laat zien dat gemeente Schiedam zich expliciet moet uitspreken tegen de groeiplannen van RTHA.

Lees hier de motie van CDA, GroenLinks, Alles voor Schiedam, OPS, AOV