nlenfrde

Citaat Ron LouwerseRTHA wil uitbreiden met nieuwe bestemmingen

RON LOUWERSE is de nieuwe directeur van Rotterdam The Hague Airport. Hij heeft als nalatenschap van vertrokken directeur Wollendeck een pakket met uitbreidingsplannen van het vliegveld meegekregen. Louwerse zet deze direct in om zich te presenteren.

Het beeld dat Rotterdam The Hague Airport (RTHA) een hoogwaardig zakenvliegveld dient te zijn is in zijn visie verdwenen: nieuwe prijsvechters zijn bij hem welkom. Uit budgettaire overweging hebben dit type maatschappijen vaak geen moderne stille toestellen, maar vliegen met oude toestellenmodellen uit 2004.
In het AD wordt de kretologie van Louwerse voorganger voortgezet. Het uitbreiden van het aantal vluchten zou zomaar duizend arbeidsplaatsen opleveren. Een ongefundeerde uitspraak. Tevens ongeloofwaardig.
Gunstig is dat Louwerse zegt dat bij gebruik van gezond verstand alles goed komt. Het is te hopen dat dan niet alleen naar economisch (eigen) belang  wordt gekeken maar naar leefbaarheid. Maatschappelijke Verantwoordelijkheid. Naast geluidsoverlast moet ook met gezond verstand gekeken worden naar de uitstoot van CO2 en fijnstof. Hierover doet Louwerse geen uitspraak over.
Lees het artikel hieronder of via deze link.

2016-03-04-AD-RTHA-wil uitbreiden