Zoeken

PERSBERICHT

Ledental vereniging Bewoners tegen Vliegtuigoverlast Rotterdam Airport (BTV) neemt grote vlucht: groei 28% in 2016 en 500e aanmelding binnen.

De bezorgdheid onder omwonenden van het vliegveld Rotterdam the Hague Airport neemt toe. Medio oktober registreerde de BTV het 500e lid: een gezin uit Rotterdam Hillegersberg. Het BTV lidmaatschap staat veelal voor een gezin, dus meerdere personen.

De vereniging BTV ziet aan de sterke toename van het ledental in de afgelopen maanden dat de grenzen van het acceptabele voor steeds meer omwonenden zijn bereikt. Niet nog meer vliegtuigen!

De BTV ziet een toename van het aantal gemeenten waar de bewoners overlast ervaren. Onze leden zijn bewoners uit 17 gemeenten in Zuid-Holland.

Het bestuur van de BTV waardeert de verbreding van haar draagvlak, maar de doelstelling van de BTV is niet ledengroei. Geen taart dus voor de 500e aanmelding. Wij gaan pas taart eten als we de vereniging kunnen opheffen. Als de balans tussen hinder en leefgenot is hersteld en de uitbreidingsplannen van tafel zijn. Nu luiden we de noodklok!

Lees hier het hele persbericht.

 

Ook lid worden? Meld u zich hier aan.

Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2021  
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport
De Vereniging heeft de ANBI-status.

 

e-boekhouden

 

Bestuurstafel

Lid worden?