Dossier "Luchthavenbesluit'

Rotterdam The Hague Airport dient over een 'Luchthaven Besluit' te beschikken. Deze wordt verstrekt door de minister van I&W.
De aanvraag hiertoe dient de betreffende luchthaven zelf te doen nadat tal van formele procedures zijn doorlopen. Helaas schort het in de uitvoering van de procedures en loopt de luchthaven jaren achter op schema.

Image

InHilligersberg-logoRotterdam Hillegersberg vraagt maatregelen tegen toegenomen overlast RTHA

Bewonersvereniging in Rotterdam Hillegersberg verzoekt wethouder om aktie met betrekking tot toenemende overlast van het vliegverkeer van Rotterdam the Hague Airport.

Ook de Bewonersvereniging in Rotterdam Hillegersberg maakt zich steeds grotere zorgen over de toenemende overlast van het vliegverkeer van Rotterdam the Hague Airport, en vraagt Rotterdamse wethouders om actie. 

Hieronder de brief van InHillegersberg (klik voor een vergroting)

2017-05-02-brief-RTHA-afname-leefkwaliteit-aan-Wethouders-PJ-Langenberg-R-Schneider-02052017-1  2017-05-02-brief-RTHA-afname-leefkwaliteit-aan-Wethouders-PJ-Langenberg-R-Schneider-02052017-2    2017-04-27-afwijkende route

Onderstaande krantenartikel maakt melding dat Hillegersberg verzoekt meer meetpunten te plaatsen. Tevens wordt verzocht strengere controle op naleving en beboeten bij overtredingen.
Bron: De Telegraaf 5 mei 2017 (klik voor een vergroting)
2017-05-05-Telegraaf-Gek van vliegtuiglawaaix