nlenfrde

ADParticipatie vliegveld is alleen voor bühne

Rotterdam The Hague Airport heeft het verbruid bij de bewoners uit de omgeving omdat het nooit echt overleg heeft gevoerd, stelt communicatieadviseur Stefanie Couwenberg.

AD OnlineLezer reageert op interview Wilma van Dijk

Wat een dooddoeners in het interview met Wilma van Dijk

AD OnlineMinder vluchten op Rotterdam Airport? ‘Dan komt ons verdienmodel ernstig in gevaar’

De plannen voor het toestaan van meer vluchten op Rotterdam The Hague Airport zorgen voor ophef. Wilma van Dijk, de nieuwe directeur van de luchthaven, spreekt zich voor het eerst uit.

Schie OnLineSchiedamse vertegenwoordiging niet blij met plannen voor luchthaven

Bewoners en bestuurders die Schiedam hebben vertegenwoordigd in het maken van nieuwe plannen voor Rotterdam The Hague Airport zijn niet blij met de voorlopige uitkomst.

ADFelle reacties na voorstel voor meer vluchten op Rotterdam Airport: ‘Dit is absurd en schandalig."

Het voornemen om het aantal mogelijke vluchten op Rotterdam The Hague Airport te laten toenemen, zorgt voor felle kritiek.

ADVoorstel: meer vluchten op Rotterdam Airport mogelijk dankzij 'stillere' toestellen

Het aantal vluchten van en naar Rotterdam The Hague Airport kan de komende jaren toenemen, zolang de geluidshinder en de uitstoot niet stijgen.

RTV RijnmondBTV geeft eerste reactie op plannen van RTHA

Een persbericht van de luchthaven moet lezers laten geloven dat straks veel rust en een schonere lucht ontstaat in het nieuwe plan van RTHA.

De VolkskrantHet hypocrisieverwijt is uitsluitend bedoeld om klimaatbeleid te saboteren

‘Geen vliegschaamte zeker!’, ‘lekker hypocriet hoor, deugneusjes!’. Vorig weekend gingen we met onze 35 collega’s op bedrijfsuitje naar Valencia.

Nu nl logoStreng CO2-doel nodig voor luchtvaart

De Nederlandse luchtvaart moet aan veel strengere klimaatdoelen gehouden worden en moet daarom in de komende jaren fors krimpen.

BTV-RotterdamOpen brief aan de nieuwe baas van Schiphol: werk de krimp niet tegen.

De Vereniging BTV-Rotterdam is één van de dertig ondertekenaars die ongevraagd te maken hebben met de Schiphol Groep. Gezamenlijk stuurden wij een open brief aan de nieuwe chief executive officer.

Groot VlaardingenVlaardingers maken zich zorgen over het vliegtuiglawaai van Rotterdam The Hague Airport

Frits Nolet en Arie Kuijvenhoven maken zich grote zorgen over de ophanden zijnde uitbreiding van Rotterdam The Hague Airport De Vlaardingers, wonende in het pittoreske Vlaardinger Ambacht, dat pal gelegen ligt op de aanvliegroute van de vliegtuigen naar het vliegveld in Rotterdam.

Luchtvaartnieuws Omwoners RHTA krijgen tijdelijk minder extra overlast

De bizarre extra groei in vliegbewegingen van en naar RTHA is tijdelijk wat minder.

Dagblad 010Schiebroek en Hillegersberg boos op Karremans

De wijkraden Schiebroek en Hillegersberg zijn boos op wethouder Karremans omdat hij publicabel heeft gemaakt dat hun bewoners op zeer korte termijn worden benaderd voor een steekproef over de luchthaven en dat bij het opstellen van de vragenlijst het advies van de wijkraden Hillegersberg en Schiebroek is betrokken. Dat is niet waar, zeggen ze.

LiS Leven in SchiebroekAlfred Blokhuizen: "Wie zwijgt, krijgt herrie!”

Rotterdam The Hague Airport, ooit in nostalgische tijden bekend als Zestienhoven, heeft een waarschuwing gekregen van de ILT (Inspectie Luchtvaart en Transport). Het vliegveld zit bijna aan de toegestane geluidsgrens, overschrijding dreigt.

HavenloodsOpen brief aan wethouder Karremans Rotterdam

De BTV stuurde deze brief en plaatste het o.a. paginagroot in de Havenloods