krimpluchtvaartMars voor klimaat en rechtvaardigheid

Oproep van samenwerkende organisaties voor zondag 12 november

BTV-Rotterdam

Op zondag 12 november 2023 gaan we massaal de straat op tijdens de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid in Amsterdam. De beweging die verandering wil groeit. Vlak voor de verkiezingen is het belangrijk om samen onze stem te laten horen voor een groenere en schonere toekomst.

Hierbij willen we je van harte uitnodigen om je aan te sluiten op 12 november op de Dam bij de Klimaatmars. Als Krimp Luchtvaart sluiten we aan bij Het Grote Vervuilers Blok, waarbij we met banners onze boodschap kracht bijzetten. We doen mee ter versterking van de oproep van Milieudefensie: geen cent belastinggeld naar vervuilende bedrijven! 

Mars voor klimaat en rechtvaardigheid  zondag 12 november 2023

Geen geld naar vervuilers geldt natuurlijk ook sterk voor de luchtvaart. KLM en andere luchtvaartmaatschappijen krijgen nog steeds 2,4 miljard fossiele subsidies per jaar. Deze belastingvoordelen komen door vrijstelling van belasting op kerosine en geen btw op vliegtickets. Deze privileges voor de luchtvaart moeten stoppen!

We kijken ernaar uit om samen met jullie een sterk geluid te laten horen. Wil je de stem van Krimp Luchtvaart versterken? Sluit je aan bij ons aan en meld je dan hier aan. En nodig vooral ook al je vrienden uit om mee te gaan. De Klimaatmars is een laagdrempelige vorm van protesteren. 

Na aanmelding ontvang je een paar dagen voor de Klimaatmars een bericht van ons met laatste informatie. Ook zonder aanmelding ben je natuurlijk van harte welkom. Wil je meer weten over de Klimaatmars? Ga dan naar de website www.klimaatmars.nl 

Tot 12 november, 12.30 uur op de Dam in Amsterdam! Wij kijken ernaar uit!

Dit bericht is een doorplaatsing van een nieuwsbrief van klimaatmars.nl