Vragen en antwoorden in de vergaderingKom ook naar de ALV op 2 juni!

Jij bent er toch ook bij? Je bent als lid van de BTV van harte welkom op onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV).

Het wordt uiteraard een informatieve avond; we vertellen je over de stappen die we gaan nemen tegen Rotterdam The Hague Airport (RTHA), je kunt vragen stellen aan het bestuur én de DCMR is ook van de partij.

vr. 2 juni 2023 | 20.00 uur | Schiebroek

De DCMR komt ook

Op onze ALV handelen we formele zaken af en zorgen we voor boeiende sprekers. We hebben de DCMR, onze milieudienst, uitgenodigd om te vertellen wat zij doen op het gebied van luchtvaart. Tot onze verrassing zei de DCMR niet alleen "ja", maar de DCMR vertelde ook heel blij te zijn met de uitnodiging. Ze geven graag een korte presentatie over hun werk en gaan graag in op al je vragen.

Het is voor het eerst dat DCMR alleen komt. Vroeger was de setting altijd in een forum, samen met het vliegveld en de luchtverkeersleiding, en was er weinig tijd voor een goede discussie. Nu dus niet. Dat geeft jou de mogelijkheid om (kritische) vragen te stellen. Tijd voor een goede discussie!

DeBuurvrouw Schiebroek

Praktische informatie

Locatie
Wijkgebouw De Buurvrouw
Larikslaan 100, 3053 LE Rotterdam

Datum
vrijdag. 2 juni 2023

Tijd
20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Borrel (gratis)
Na afloop is er een hapje en een drankje.

Download
Concept agenda

De ledenvergadering is een mooi moment om elkaar informeel te treffen.
Spreken we jou na afloop, tijdens de borrel!?