Jennemien nieuw bestuurslide BTV Rotterdam

Welkom Jennemien als nieuw bestuurslid

Jennemien van der Woude stelt zich voor als nieuw bestuurslid.

Met de komst van Jennemien is het bestuur weer compleet. Jennemien stelt zich hieronder voor.

"Beste leden van de BTV,
Graag wil ik me aan jullie voorstellen, als nieuw lid van het bestuur van de BTV.
Ik ben Jennemien van der Woude, 66 jaar, sinds 2 jaar gepensioneerd en daarvoor werkzaam geweest in het basisonderwijs in Rotterdam. Ik ben getrouwd, we hebben 3 kinderen en 4 kleinkinderen. Ik woon sinds 2016 in Schiedam Noord. Daarvoor hebben we jaren in Overschie gewoond.
Via een actief lid van de BTV - die bij mij aan kwam bellen om een flyer te geven en een handtekening te vragen - ben ik ongeveer 2 jaar geleden, betrokken geraakt bij, en lid geworden van de vereniging, eerst bij de werkgroep Schiedam en nu als bestuurslid.
Klimaat, duurzaamheid en bio-diversiteit zijn zaken waarvoor ik een verantwoordelijkheid voel en waar ik me graag voor wil inzetten. Daarbij vind ik het leuk om actief te zijn in mijn eigen (ruime) woonomgeving. Bij de BTV komen die twee dingen bij elkaar. Vliegen en zeker groei van het vliegverkeer kan m.i. niet duurzaam.
Ik stap in eerste instantie voor een jaar in het bestuur. Niet omdat ik maar een jaar actief wil zijn, maar om te kijken of dit bij me past.
Ik hoop een zinvolle bijdrage te kunnen leveren!
Jennemien"

Namens de overige bestuurders en adviseurs, hartelijk welkom Jennemien! We wensen je een succesvolle tijd toe! De BTV is blij dat er weer een gemotiveerde kracht is aangesloten. Mochten er meer mensen zijn, die zich graag willen inzetten om (ad hoc) werkzaamheden te verrichten? Hier is altijd plaats voor. Meld je aan met een motiviatie via ons contactformulier.